EcoGenie

Pleje af Lakerede Gulve

Oliebehandling er en rigtig god gulvbehandling, hvor træet mættes med en hærdende olie. Olie som behandling af trægulve er en ældgammel overfladebehandling, som også benyttes til andre typer træværk. Det er sundt for træ at få olie, især for gulve med udtørret træ. Træet absorberer olien som herefter tørrer og hærder nede i træet. Dermed skabes en smudsafvisende og slidstærk overflade som afskyer alt, herunder fedt, smuds og snavs. - Modsat et lakeret trægulv får en oliebehandlet overflade et smukt rustikt look. Det bliver slidstærk samt let at rengøre, pleje og vedligeholde. Hos EcoGenie Service benytter vi kun gulvolie i allerbedste kvalitet fra danske producenter. Et trægulv med olie skal vaskes så lidt som muligt, blot fejning eller støvsugning med et børstemundstykke med bløde børster. Når gulvet bliver beskidt vaskes det i sæbespånevand eller med en egnet sæbe til oliebehandlet trægulve.

Nydeligt & Smukt!

"Tak for indsatsen til hele holdet bag EcoGenie! Så blev huset 100% rent alligevel *SS Anbefales." — Susanne D.

Tak EcoGenie

"Huset og skuret er blevet rengjort til fejlfrit perfektion. Ringer igen næste sommer?" — Birthe S.

Efter behandlingen

Et nybehandlet gulv kan betrædes let efter ca. 8 timer, tidligst indflytning efter 24 timer. Gulvet er først fuldt hærdet efter 3-4 døgn, derfor bør det behandles skånsomt de første dage, og gulvvask undgås. Løse tæpper o. lign. må først ligges på efter 7 døgn. Støvsug gulvet efter behov. Gulvet vaskes med en hårdt opvredet klud, med PH neutral sæbe. Anvend aldrig ammoniak holdige rengøringsmidler. Efterbehandling bør ske efter behov og konkret slidtage på det pågældende areal, dog altid inden lakken gennemslides. Mærker efter skosværte el.lign fjernes med vand og en melamin svamp (Microfiberklub), eller i værste tilfælde renset benzin / mineralsk terpentin.

Kontakt

CVR Nr : 44342596
Adresse: Baldershøj 36g, 
               2635 Ishøj
Email: info@ecogenie.dk
Telefon: +45 5014 0408

Om os

Vi er total leverandører- Vi hjælper med alle typer opgaver. Vi leverer en grundig rengøringsoplevelse til både de danske hjem og erhvervsliv bl.a. kontorer, institutioner, foreninger, klinikker mm. Vi varetager også oprydning, sanering og rengøring af dødsboer og forsømte boliger.

Hvis din faste rengøringsmedarbejder er forhindret, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi yder også vikarservice indenfor vores nævnte serviceområder.