EcoGenie

Polish_l
EcoGenie

Polishbehandling af Gulve

Det er de færreste, der er klar over, at linoleum er et levende naturmateriale. Det påvirkes af temperatur og luftfugtighed, og derfor skal det også vedligeholdes, præcis ligesom fx forskellige typer træ- og stengulve. Desværre sker det alt for sjældent, og det resulterer i, at det udsatte linoleum tørrer ud, danner revner og i værste fald flækker. Med en polishbehandling bliver gulvet væsentligt stærkere og friskheden kommer tilbage, især hvis der er tale om linoleum.

I minimum et år vil gulvet være beskyttet mod stænk og andre urenheder. Samtidig vil den daglige rengøring blive lettere, fordi der skal bruges mindre vand og eventuelle pletter er nemmere at fjerne. Som sagt, så kan polish kan lægges på linoleum eller vinyl. 

Mere om os
  • Regelmæssig rengøring og skimming
  • Børstning og støvsugning

 Der er flere faktorer, der spiller ind, når man skal lægge polish på gulvet.

Alle disse spørgsmål kan vi være behjælpelige med at besvare.

Personlig service

Hurtig og pålidelig

Konkurrencedygtige priser

Tilpasset service

feature_1_1

Erfarne teknikere

Dygtige og erfarne teknikere, der er dygtige til omfattende VVS-vedligeholdelse.

feature_1_2

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti sikrer ro i sindet ved hver VVS-vedligeholdelsesservice.

feature_1_3

24/7 timers kundesupport

Kundesupport døgnet rundt sikrer hurtig assistance til alle

Et uforpligtende tilbud

Overvejer du at få gjort noget ved dine linoleumsgulve, giver vi dig muligheden for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på en effektiv polishbehandling af gulve. Sætter du pris på god kvalitet og et højt serviceniveau, er vi hos EcoGenie Service det sikre valg.​Vi kan give dig en dybdegående polishbehandling, så det ser ud som om, at du har fået lagt helt nyt. Det ser fantastisk ud, og du vil takke dig selv for den beskedne investering, som det koster at tilføre nyt liv til dine linoleumsgulve med polishbehandling. Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at udfylde vores kontaktformular.