EcoGenie

Polishbehandling af Gulve

Det er de færreste, der er klar over, at linoleum er et levende naturmateriale. Det påvirkes af temperatur og luftfugtighed, og derfor skal det også vedligeholdes, præcis ligesom fx forskellige typer træ- og stengulve. Desværre sker det alt for sjældent, og det resulterer i, at det udsatte linoleum tørrer ud, danner revner og i værste fald flækker. Med en polishbehandling bliver gulvet væsentligt stærkere og friskheden kommer tilbage, især hvis der er tale om linoleum. I minimum et år vil gulvet være beskyttet mod stænk og andre urenheder. Samtidig vil den daglige rengøring blive lettere, fordi der skal bruges mindre vand og eventuelle pletter er nemmere at fjerne. Som sagt, så kan polish kan lægges på linoleum eller vinyl. Der er flere faktorer, der spiller ind, når man skal lægge polish på gulvet. Skal gulvet fremstå som et "spejl"? eller med et "blødt mat silkelook"? Skal det være en meget slidstærk polish, eller skal det være en polish, der kan reetableres? Hvor mange lag skal der på? Alle disse spørgsmål kan vi være behjælpelige med at besvare.

Helt Rent! Bom!

"Entreen, badeværelse, stue & køkken fremstår 100% rent. Stort tak til EcoGenie…" — Claus Ø.

Fantastisk Arbejde

"Mine gulve er som nye nu! Lynende hurtigt arbejde, udført til perfektion!! Stort tak til EcoGenie!" — Lars V.

Et uforpligtende tilbud

Overvejer du at få gjort noget ved dine linoleumsgulve, giver vi dig muligheden for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på en effektiv polishbehandling af gulve. Sætter du pris på god kvalitet og et højt serviceniveau, er vi hos EcoGenie Service det sikre valg. ​Vi kan give dig en dybdegående polishbehandling, så det ser ud som om, at du har fået lagt helt nyt. Det ser fantastisk ud, og du vil takke dig selv for den beskedne investering, som det koster at tilføre nyt liv til dine linoleumsgulve med polishbehandling. Kontakt os for et uforpligtende tilbud ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt

CVR Nr : 44342596
Adresse: Baldershøj 36g, 
               2635 Ishøj
Email: info@ecogenie.dk
Telefon: +45 5014 0408

Om os

Vi er total leverandører- Vi hjælper med alle typer opgaver. Vi leverer en grundig rengøringsoplevelse til både de danske hjem og erhvervsliv bl.a. kontorer, institutioner, foreninger, klinikker mm. Vi varetager også oprydning, sanering og rengøring af dødsboer og forsømte boliger.

Hvis din faste rengøringsmedarbejder er forhindret, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi yder også vikarservice indenfor vores nævnte serviceområder.