EcoGenie

Craftsmen_

25+

Års erfaring i tjeneste.

EcoGenie

Opskuring af Gulve

Når et gammelt vinyl- eller linoleumsgulv synes at trænge til udskiftning, er det ofte, at skinnet bedrager. Ofte skyldes gulvets “trætte udseende” forkert behandling og vedligeholdelse. I disse tilfælde kan en såkaldt “opskuring” gøre underværker. Opskuringen består af en grundrengøring ved hjælp af en skuremaskine, samt efterfølgende opsugning med vandsuger. Herefter kan der påføres polish eller vaskeplejemiddel efter behov. Klinkegulve kan behandles på samme måde.

EcoGenie Service er mere end blot dygtige gulvfolk, der sikrer dig godt håndværk. Vi gør også meget ud af, at du får rådgivning, som du rent faktisk kan bruge til noget. Jo mere viden du har om dine gulve, jo bedre kan du også passe på dem, så du får glæde af dem længere. Når vi hjælper vores kunder, er det ofte med svar på spørgsmål som disse: Skal mit gulv afhøvles, afslibes eller finslibes? 

Mere om os
  • Regelmæssig rengøring og skimming
  • Børstning og støvsugning

Hvilken efterbehandling passer til mine behov? Skal jeg rengøre gulvene på en bestemt måde? Der kan være mange spørgsmål i forbindelse med en gulvrenonvering – Heldigvis har vi svarene på dem. Så hold dig endelig ikke tilbage, spørg løs, så vi kan sikre, at du træffer beslutninger på det bedste grundlag.

Personlig service

Hurtig og pålidelig

Konkurrencedygtige priser

Tilpasset service

feature_1_1

Erfarne teknikere

Dygtige og erfarne teknikere, der er dygtige til omfattende VVS-vedligeholdelse.

feature_1_2

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti sikrer ro i sindet ved hver VVS-vedligeholdelsesservice.

feature_1_3

24/7 timers kundesupport

Kundesupport døgnet rundt sikrer hurtig assistance til alle

Mange års erfaring