EcoGenie

IC_

25+

Års erfaring i tjeneste.

EcoGenie

Effektiv rengøring i Skoler, Børnehaver & Vuggestuer

Hos EcoGenie har vi mange års erfaring med skolerengøring, og rengøring i børnehaver og vuggestuer. Børneinstitutioner er steder hvor der færdes mange mennesker og det er derfor nødvendigt med daglig rengøring. Vores medarbejdere er er vandt til institutionsrengøring, hvilket betyder, at de hurtigt og effektivt får arbejdet sig igennem rengøringsområderne, så vores kunder ikke betaler for unødvendige arbejdstimer.

Mere om os
  • Regelmæssig rengøring og skimming
  • Børstning og støvsugning

Personlig service

Hurtig og pålidelig

Konkurrencedygtige priser

Tilpasset service

feature_1_1

Erfarne teknikere

Dygtige og erfarne teknikere, der er dygtige til omfattende VVS-vedligeholdelse.

feature_1_2

Tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti sikrer ro i sindet ved hver VVS-vedligeholdelsesservice.

feature_1_3

24/7 timers kundesupport

Kundesupport døgnet rundt sikrer hurtig assistance til alle

Daglig Skolerengøring På Hele Sjælland

Jord, mudder, græs eller sne bliver hurtigt spredt ud over gulvene på en skole, hvor aktive børn leger ude i pauserne. Spegepølse, rugbrødrester og stanniol i hjørnerne er heller ikke et ukendt syn, når skoledagen ender. Der skal støvsuges og vaskes gulv hver dag på en skole. Papirkurve skal tømmes, klasselokaler og gangarealer skal ordnes. Når disse ting er på plads, er rammerne for en god arbejdsplads og et godt læringsrum til stede.

Da der ofte er mange aktiviteter på en skole, både om dagen og om aftenen, er det vores erfaring, at de fleste skoler ønsker, at rengøringen foregår om morgenen. Skolens størrelse og mængden af rengøringsopgaver har betydning for, hvor mange medarbejdere der skal varetage opgaven således, at skolen er ren og klar til at modtage eleverne om morgenen.