EcoGenie

Professionel Trappevask

Med trappevask fra EcoGenie Service er du garanteret god service og højeste kvalitet til prisen. En god trappevask er ikke noget man kan sjuske sig til. Derfor gør vi altid et grundigt forarbejde inden vi vasker dine trapper. Inden hver trappevask støvsuger vi alle store overflader. Vi støvsuger desuden alle hjørner og lister med børste-mundstykke og selvfølgelig giver vi også jeres dørmåtter en tur. Vi ved også at størstedelen af skidtet i en opgang sidder i dørmåtterne, netop derfor har vi valgt også at sørge for det bliver holdt ved lige, for at give jer den bedst mulige oplevelse! Trappevask skal gøres jævnligt, det vil give dig en præsentabel og flot ejendom for dig og dine beboere. Trapperne i en ejendom er det fælles areal der bliver brugt mest. Derfor er de særligt udsatte, især med vejret i Danmark. Skidt, snavs, vand, sne og salt har alt sammen en indvirkning på renligheden. Derfor kan det også være nyttigt med en fleksibel aftale, hvor der kan skrues op eller ned for hyppigheden af rengøringen alt efter behovet. Derfor har vi ikke faste løsninger, vi skræddersyer altid vores løsninger til kunden. Med en løbende aftale hos Resolut, sikre du at trapperne i din ejendom forbliver pæne.

Nydeligt & Smukt!

"Tak for indsatsen til hele holdet bag EcoGenie! Så blev huset 100% rent alligevel *SS Anbefales." — Susanne D.

Findes ikke bedre!

"Vores lejlighed er som transformeret efter EcoGenies behandling af vores gulve! Yeeey!" — Andreas L

Rengøringsfirma beliggende i Glostrup

EcoGenie er et kvalitetsbevidst rengøringsfirma beliggende i Glostrup. Vi har et stærkt team af dedikerede fagfolk, der kan udføre enhver form for rengøring for dig. Vores medarbejdere arbejder alle ud fra vores klare værdier om høj service, grundighed og højeste kvalitet. Max Rengøring forstår vigtigheden af en ordentlig og grundig trappevask og har erfaringen indenfor at få dine trapper til at skinne.

Kontakt

CVR Nr : 44342596
Adresse: Baldershøj 36g, 
               2635 Ishøj
Email: info@ecogenie.dk
Telefon: +45 5014 0408

Om os

Vi er total leverandører- Vi hjælper med alle typer opgaver. Vi leverer en grundig rengøringsoplevelse til både de danske hjem og erhvervsliv bl.a. kontorer, institutioner, foreninger, klinikker mm. Vi varetager også oprydning, sanering og rengøring af dødsboer og forsømte boliger.

Hvis din faste rengøringsmedarbejder er forhindret, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi yder også vikarservice indenfor vores nævnte serviceområder.