EcoGenie

Erhvervsrengøring Sjælland

Uanset hvilken service, du har brug for, kan du glæde dig over vores grundige arbejde, som er tilpasset til netop dine ønsker. F.eks. laver vi en gennemtænkt plan, når du skal have udført erhvervsrengøring, så vores ydelser kommer til at matche dine behov og ønsker bedst muligt. Mangler du et pålideligt firma til at tage sig af trappevask, rengøring af kældre, hækkeklip eller noget helt fjerde? Det kan også være, at der udover den daglige rengøring opstår behov for hjælp til ad hoc-opgaver. Hvis der eksempelvis har været fest i virksomheden, skal vi nok sørge for rengøringen, så du ikke skal bekymre dig om det dagen derpå. Det er blot en af mange sammenhænge, hvor du kan trække på vores ekspertise, når du vælger os til at udføre erhvervsrengøringen på Sjælland. Gennem vores mange års erfaring, har vi oparbejdet en know-how som kommer din virksomhed til gode. Fra første dialog er vi en medspiller, for vi ved hvad det betyder at din virksomhed fremtræder præsentabel og rent, både for de ansatte og de gæster som kommer i virksomheden.

Håndværkerrengøring
Håndværkerrengøring

Fantastisk Arbejde

"Mine gulve er som nye nu! Lynende hurtigt arbejde, udført til perfektion!! Stort tak til EcoGenie!" — Lars V.

Tak EcoGenie

"Huset og skuret er blevet rengjort til fejlfrit perfektion. Ringer igen næste sommer?" — Birthe S.

Fast Medarbejder

Det er altid en fast medarbejder der er tilknyttet hver kunde. I tilfælde af sygdom eller ferie er det den samme eller de samme personer der kommer og afløser. Der vil aldrig komme en medarbejder hos dig som ikke er oplært og kender din virksomhed. Vores assistenter bliver alle grundig oplært, sådan de ved hvordan præcis din virksomhed ønsker at få gjort rent uanset om det drejer sig om rengøring af kontor eller rengøring af en klinik. Kontakt os for en uforpligtende dialog og lad os sammen finde en løsning der passer netop til jeres virksomhed. Vi har kunder der får gjort rent fra 1-200 timer om måneden, så vi finder sikkert også en løsning der passer netop til jeres behov og jeres budget.

Kontakt

CVR Nr : 44342596
Adresse: Baldershøj 36g, 
               2635 Ishøj
Email: info@ecogenie.dk
Telefon: +45 5014 0408

Om os

Vi er total leverandører- Vi hjælper med alle typer opgaver. Vi leverer en grundig rengøringsoplevelse til både de danske hjem og erhvervsliv bl.a. kontorer, institutioner, foreninger, klinikker mm. Vi varetager også oprydning, sanering og rengøring af dødsboer og forsømte boliger.

Hvis din faste rengøringsmedarbejder er forhindret, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi yder også vikarservice indenfor vores nævnte serviceområder.