EcoGenie

Effektiv rengøring i Skoler, Børnehaver & Vuggestuer

Hos EcoGenie har vi mange års erfaring med skolerengøring, og rengøring i børnehaver og vuggestuer. Børneinstitutioner er steder hvor der færdes mange mennesker og det er derfor nødvendigt med daglig rengøring. Vores medarbejdere er er vandt til institutionsrengøring, hvilket betyder, at de hurtigt og effektivt får arbejdet sig igennem rengøringsområderne, så vores kunder ikke betaler for unødvendige arbejdstimer.

Fantastisk Arbejde

"Mine gulve er som nye nu! Lynende hurtigt arbejde, udført til perfektion!! Stort tak til EcoGenie!" — Lars V.

Findes ikke bedre!

"Vores lejlighed er som transformeret efter EcoGenies behandling af vores gulve! Yeeey!" — Andreas L

Daglig Skolerengøring På Hele Sjælland

Jord, mudder, græs eller sne bliver hurtigt spredt ud over gulvene på en skole, hvor aktive børn leger ude i pauserne. Spegepølse, rugbrødrester og stanniol i hjørnerne er heller ikke et ukendt syn, når skoledagen ender. Der skal støvsuges og vaskes gulv hver dag på en skole. Papirkurve skal tømmes, klasselokaler og gangarealer skal ordnes. Når disse ting er på plads, er rammerne for en god arbejdsplads og et godt læringsrum til stede. Da der ofte er mange aktiviteter på en skole, både om dagen og om aftenen, er det vores erfaring, at de fleste skoler ønsker, at rengøringen foregår om morgenen. Skolens størrelse og mængden af rengøringsopgaver har betydning for, hvor mange medarbejdere der skal varetage opgaven således, at skolen er ren og klar til at modtage eleverne om morgenen.

Kontakt

CVR Nr: 40029109
Adresse: Baldershøj 36g, 
               2635 Ishøj
Email: info@ecogenie.dk
Telefon: +45 5014 0408

Om os

Vi er total leverandører- Vi hjælper med alle typer opgaver. Vi leverer en grundig rengøringsoplevelse til både de danske hjem og erhvervsliv bl.a. kontorer, institutioner, foreninger, klinikker mm. Vi varetager også oprydning, sanering og rengøring af dødsboer og forsømte boliger.

Hvis din faste rengøringsmedarbejder er forhindret, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi yder også vikarservice indenfor vores nævnte serviceområder.