EcoGenie

Opskuring af Gulve

Når et gammelt vinyl- eller linoleumsgulv synes at trænge til udskiftning, er det ofte, at skinnet bedrager. Ofte skyldes gulvets “trætte udseende” forkert behandling og vedligeholdelse. I disse tilfælde kan en såkaldt “opskuring” gøre underværker. Opskuringen består af en grundrengøring ved hjælp af en skuremaskine, samt efterfølgende opsugning med vandsuger. Herefter kan der påføres polish eller vaskeplejemiddel efter behov. Klinkegulve kan behandles på samme måde. EcoGenie Service er mere end blot dygtige gulvfolk, der sikrer dig godt håndværk. Vi gør også meget ud af, at du får rådgivning, som du rent faktisk kan bruge til noget. Jo mere viden du har om dine gulve, jo bedre kan du også passe på dem, så du får glæde af dem længere. Når vi hjælper vores kunder, er det ofte med svar på spørgsmål som disse: Skal mit gulv afhøvles, afslibes eller finslibes? Hvilken efterbehandling passer til mine behov? Skal jeg rengøre gulvene på en bestemt måde? Der kan være mange spørgsmål i forbindelse med en gulvrenonvering – Heldigvis har vi svarene på dem. Så hold dig endelig ikke tilbage, spørg løs, så vi kan sikre, at du træffer beslutninger på det bedste grundlag.

Fantastisk Arbejde

"Mine gulve er som nye nu! Lynende hurtigt arbejde, udført til perfektion!! Stort tak til EcoGenie!" — Lars V.

Tak EcoGenie

"Huset og skuret er blevet rengjort til fejlfrit perfektion. Ringer igen næste sommer?" — Birthe S.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med rengøring, og opskuring af forskellige gulvtyper, som linoleumsgulve, trægulve m.m. Vi har store og små gulvmaskiner, som kan komme i dybden og få snavset skuret væk for at det kan suges op med vores vandstøvsugere. Vi bruger kvalitetsbevidste og anerkendte produkter for at vi ikke skader gulvene. Ved opskuring kan gulvet komme til at se ud som helt nyt.

Kontakt

CVR Nr : 44342596
Adresse: Baldershøj 36g, 
               2635 Ishøj
Email: info@ecogenie.dk
Telefon: +45 5014 0408

Om os

Vi er total leverandører- Vi hjælper med alle typer opgaver. Vi leverer en grundig rengøringsoplevelse til både de danske hjem og erhvervsliv bl.a. kontorer, institutioner, foreninger, klinikker mm. Vi varetager også oprydning, sanering og rengøring af dødsboer og forsømte boliger.

Hvis din faste rengøringsmedarbejder er forhindret, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi yder også vikarservice indenfor vores nævnte serviceområder.