EcoGenie

Kontorrengøring for små & store virksomheder

Hos EcoGenie tilbyder vi lang række kvalitetsbevidste løsninger ift. rengøring af jeres kontor. Om det er et stort eller småt firma, er for os ligegyldigt – vores rengøringsløsninger i top, og kvaliteten er den absolut bedste. Vores personale er erfarent og fagligt yderst kompetent, hvorfor i trygt kan overlade opgaven i vores hænder. Vi ved, af erfaring, hvor vigtigt det er for et kontors indeklima, at rengøringen er i top og aldrig fejler. En kvalitetsbevidst rengøring på kontoret kan medvirke til et færre antal sygedage blandt dit personale. Dette skyldes, at støv, skidt og andet kan medføre hovedpine, allergi og andet blandt de ansatte, men det kan altså undgås ved et højt niveau af rengøring. Dette tilbyder vi! EcoGenie kommer primært i områderne omring Glostrup, Albertslund og Rødovre, men vi kører ud over hele Sjælland, så skulle din virksomhed være placeret et andetsteds end de førnævnte, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Vi er specialiseret udi at finde en løsning, der er tilpasset og skræddersyet lige netop jeres firma. I vores rengøring af jeres kontor, tilstræber vi en høj kvalitet og et hurtigt, effektivt stykke arbejde. Når vi udarbejder en aftale, kan vi eksempelvis se på, om i har brug for trappevask, gulvask, tæpperensning, støvsugning og meget andet. Hovedformålet er naturligvis, at der bliver skinnende rent – hver gang.

Institutionsrengoering

Tak EcoGenie

"Huset og skuret er blevet rengjort til fejlfrit perfektion. Ringer igen næste sommer?" — Birthe S.

Findes ikke bedre!

"Vores lejlighed er som transformeret efter EcoGenies behandling af vores gulve! Yeeey!" — Andreas L

Effektiv og grundig kontorrengøring

Vi kan skræddersy aftalen således, at den er tilpasset jeres kontors arbejdstider. Vi ønsker at være så fleksible som muligt, så rengøringen kan finde sted på det tidspunkt, der passer jer og jeres medarbejdere bedst muligt. Om det skal være dagligt, ugentligt eller månedligt vi kommer forbi, det samarbejder vi med jer om. Vi justerer selvfølgelig prisen efter, hvad der er brug for og i hvilket omfang. Vi har en bred og lang erfaring med alle slags kunder og alle slags virksomheder. Vi er derfor overbeviste om, at vi kan finde en løsning, der passer netop jer og jeres virksomhed. Kontakt os, uforpligtende, allerede i dag, og lad os hurtigst muligt finde en løsning, så i kan booke os til jeres næste rengøringsopgave.

Kontakt

CVR Nr : 44342596
Adresse: Baldershøj 36g, 
               2635 Ishøj
Email: info@ecogenie.dk
Telefon: +45 5014 0408

Om os

Vi er total leverandører- Vi hjælper med alle typer opgaver. Vi leverer en grundig rengøringsoplevelse til både de danske hjem og erhvervsliv bl.a. kontorer, institutioner, foreninger, klinikker mm. Vi varetager også oprydning, sanering og rengøring af dødsboer og forsømte boliger.

Hvis din faste rengøringsmedarbejder er forhindret, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi yder også vikarservice indenfor vores nævnte serviceområder.