EcoGenie

Grundig Flytterengøring

Du har brugt dage på at nedpakke og flytte, med fysisk hårdt arbejde. Nu skal du tilbage til dit gamle hjem og gøre det rent? Det synes vi ikke er fair! Og så får du måske ikke en gang dit fulde depositum tilbage! Derfor skal du lade os tage hånd om din flytterengøring. Vi sørger for at imødekomme dit gamle boligselskabs rengøringskrav og sørger endda for at du får det højest mulige depositum tilbage. Hvis dit boligselskab mod forventnig ikke er tilfreds med vores flytterengøring, kommer vi tilbage og gør rent igen, indtil de er tilfredse.

Vores know-how inden for flytterengøringer gør os i stand til at imødekomme alle boligselskabers fraflytnings betingelser. Vi sender en faktura via email, men kun efter rengøringen er færdig! Ingen bekymringer eller unødig stress fra vores side, kun et rent hjem og et depositum til dig.

Professionel Rengøring

Os

Kommentarer

Tak EcoGenie

"Huset og skuret er blevet rengjort til fejlfrit perfektion. Ringer igen næste sommer?" — Birthe S.

Takker EcoGenie!

"Alt i skønneste orden! Alle aftaler overholdt! Tak til vi ses igen..." Liselotte H.

Kontakt

CVR Nr : 44342596
Adresse: Baldershøj 36g, 
               2635 Ishøj
Email: info@ecogenie.dk
Telefon: +45 5014 0408

Om os

Vi er total leverandører- Vi hjælper med alle typer opgaver. Vi leverer en grundig rengøringsoplevelse til både de danske hjem og erhvervsliv bl.a. kontorer, institutioner, foreninger, klinikker mm. Vi varetager også oprydning, sanering og rengøring af dødsboer og forsømte boliger.

Hvis din faste rengøringsmedarbejder er forhindret, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi yder også vikarservice indenfor vores nævnte serviceområder.